Trädsjöld

 Idag hade jag trädslöjd i skolan. Föra veckan byte jag från sy slöjd till trädslöjd, där finns det typ bara killar förutom 2 tjejer som är  min kompisar, Nawal och Claudia. jag fick se en hel del bråk, som jag  och nawal plötsligt blev med i bråket :S  ..... men jag har kommit långt med min låda som vi gör nu haha!!! 

Redovisning i engelska

   Onsdag                                 
          
Jag hade i onsdags redovisning i engelska. Shit va pinsamt det var, det var Jag Nawal o Claudia min polare som var i en grupp. Vi var en av dom sista gruppen, när det var vår tur hade jag svårt att andas och började att skaka, men jag försökte dölja det :S

det dröjde  1 minut  innan jag kunde redovisa för att lugna mig. Redovisningen för mig blev det bra , glömde lite vad jag skulle säga  men kom på det igen. Samtidigt så var jag tvungen att rör på mig hela tiden för att konsertera mig på texten och inte på klassen.
När jag var klar var det Nawals tur, både jag och Nawal har redovisnings skräck. Hon försökte lugna ner sig men det gick inte så Claudia fick redovisa, hon hade tur eftersom hon hade tränat på texten men hon kunnde  ändå inte den, så hon fick läsa upp den medan jag böhövde inte kolla på texten. Vi var klara men Nawal skulle igen försöka redovisa senare. Alla hade redovisat och Det vara Nawals tur att försöka, både jag och Claudia gick upp med henen för att hon ska få stöd från oss. Men hon var fortfarande stressad  men hon klara det YES!!.

Själv trode jag att klassen skulle skratta med dom gjorde det inte, jag blev helt chockad.


                                                              Idag
Jag fick reda på att vi skulle ha boxning idag  bara för tjejerna i sport hallen, kl 08.40 kom Claudia och kalla mig. Jag var på klädd och allt och hon säger till mig att man ska ha på sig  idrotts kläderna, så jag fick snabbt byta. På väg tid vi ser Nawal på lekhon, jag fick panik efter som jag trodde att jag hade uppfatat fel att vi skulle ha boxning.  Men vi forsat  vidare till sport hallen.
Vi ser ingen är där jag bara omg . Men tur att vi ser några tjejer i vår klass på väg hitåt, Men jag ser att dom har vanliga kläder. Så jag skällde ut Claudia , men inte allvarligt.
När träningen började undrade jag vad vi skulle göra. Nä fan, vi fick göra värsta övningar. När jag kom tillbaks till skolan fick jag  ont i alla mina muskler och Ryggen haha !!!

I svensk lektionen  fick vi jobba med texter vad som är fel på dom och bra. Sen fick vi redovisa igen Fan, men denna här gången sto jag upp men ändå var jag stressad haha, fast det var jag själv som ville gå upp. Jag har en bra förklaring. Jag ville faktiskt bli av med rädslan, men det gick ändå bra det var bara jag som snacka i min grupp :D.


 

Sjuk

Under hela kvälle måde jag skit dåligt. Hade huvudvärk  och   ville spy sån värsta. Jag gick inte till kolan idag tur för att när mina vänner kom och hälsade på sprang jag till toan och spyde uschh!!
Mamma gick ut nys med en vännina och jag tog chanse att skriva deta här inläggen : )

Kram & puss sötnosar <3

Väntar !!!

 Jag hoppades på att hemkunskaps läraren skulle vara sjuk men det var hon inte. Blev jätte  besviken men vi fick städa hela lekhonen yes. Nu tycker ni va  tycker hon om att städa. nej jag gillar inte men jag årkar inte laga mat och sen diska efter det. Bättre att man städar spisen som vi gjorde idag än att laga mat. Tiden går välldigt fårt när mnan har kul. Och det hade jag haha. YES , inte laga mat.. inte laga mat XD

 Är hema nu och väntar tills nästa lekhon börjar. För att jag årkar inte vänta ute i rasthallen till kl 11.05 :P

 och nu kom Nawal hemos  mig nys <3

tillbaka efter ansiktsbehandlingen

Det var en lång dag  och nu är jag tillbaka efter ansiktsbehandlingen. Shit så ont det gjorde, till och med Alisa fick ont fan!!. Men det kom vissa stunder när det var skönt speciellt den sista när hon la en kräm att inte finnarna ska komma tillbaka haha!!

Alisa fixa sina ögonbryn dom blev faktiskt finna. bättre än föra gången :)

Nu när vi är klara hör jag  och Alisa människor som skriker israel mördare. Jag trodde först att det har hänt något men det var bara människor som hade en demostration.  Jag har aldrig varit i en demostration så jag följde med. Demostrationen på gick i flera timmar. Sen ville jag och ha en flagga att vifta med. Så jag fick låna en som tillhörde en kille :).
Efter det blev jag trött så  jag och Alisa på väg till stationen när när några killar börja flötra kan man säga med alisa. Att hon är söt och det är hon också.det var riktigt skrämmande eftersom dom gick med oss en lång stund :S

Malmö

 Imorgon ska jag o syran på  ansiktsbehandling super kul, äntligen att få ren huden!!
Hoppas att det ger några bra resultat :D
Föra gången jag var där fick jag ont när hon skulle ta bort finnarna. Hoppas att det gör inte lika ont som föra gången. Nämligen jag är känslig när det gäller hud och sorgliga filmer XD !!!
Och syran tänker också fix ögonbrynen. Får se hur det blir.

Skolan

Jag sover inte än. Min mamma sa idag , om du inte sover kommer du gammal haha!! får inte glömma idag börjar skolan igen FAN!!!. Om jag inte sover nu kommer jag att svimma mitt i lekhonen ej bra. Det kräver mycket  mycket energi för att klara sig när det gäller min skola. Jag får alltid huvudvärk men när jag kommer hem gårt det ofta över om inte så lider jag XD

Tillbaks från filmen

Mammsen , melvin och jag var på bio för att  ni vet det står i den andra inläggen. Shit vet ni så många människor det var haha jag kunnde inte se något. Vi hade tur att vi fick några biljeter och när vi kom in i bio salongen fick vi dom bästa platserna. När filmen börja börja jag få ont i baken. var det bara jag som klaga eller var det några till nopp, alla njöt. Nu när jag tänker efter  måste det ha varit fel på min plats eller så fantiserade jag , nopp det tror jag inte. I alla fall vad filmen skit bra. jag grät vi vissa stunder och skrattade i några och ingen i bio salongen grät bara jag, det var svårt att motså.




jag tänker ge filmen
Betyg : 5/5
Flmen hade bra efekter kan jag säga er om ni kollar på det.

Kramar & pussar
/ Manela

Mammsen fyller år idag <3

Min mamma fyller år idag, kommer bli jätte kul. Vi hade tänkt att gå på bio och se någon film bra. Men vi är osäkra om vi tänker kolla på Australia. Kan ni ge tips om det finns någon annan bra film som ni har sett??.



Kram & pussar / Manela

Slam dunk

 Anime: Slam dunk är en av mina favoriter anime som jag kollat. det är en gammal anime men ändå rolig som man kan skratta åt. jag har sett klart alla 101 avsnitten  och nu har jag börjat kolla på den nu igen.  Är på den 75 avsnitten just nu :D

Bilder av serien <3



litte Naruto bilder <3













Kollade klart naruto shippuuden avsnitten 90   :D

Film : Djävulen och jag

 Kollade nyss klart en film på kanal 5. Djävulen och jag, den var rätt okej men jag har sett den flera gånger.
  




Och så har min bror Melvin börjat blogga :) besök hans hemsida

Försöker designa bloggen

Japp här sitter jag och försöker designa bloggen och det suger  :S . Dom flesta har tipsat mig att jag ska kolla på   http://www.designadinblogg.se  och det har jag gjort men  det blir inget av det  :X.
Nu undrar jag  om ni kan hjällpa mig designa min blogg gratis eller  om ni känner någon som kan det :D

6 nominerande

6 nominerade som går vidare till att bli veckans blogg




Liene

Alexandra

FEBB

Alina

Bettan och Babes

Clara Sjögren


idag sak Alisa utse Veckans blogg!!  ♥

kolla in hennes blogg och rösta även en av dom 6 nominerade personerna :D

 ♥♥Besök hennes blogg ♥♥

Cao Alisa

 Nu har Alisa åkt hem, det var riktigt kul dom  4 dagarn som hon och hennes familj varit här under jullovet. Nu siter jag här och gör inget kollar lite på tv. Lite tomt känns det hehe !!!.

Glöm inte att rösta på Alisas blogg om vem som bli veckans blogg!!

      RÖSTAAAAA...

Mode




...................................................................................................................................................





-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The One

Kl 05.00 på morgonen

Ja du, jag och Alisa hade svårt att sova eller nej  vi var sugna på att promenera ute kl 5 på morgonen. När våra mammor gick till jobbet tog vi en lång promenad runt hela områden där var jag bor. Det var ju lite läskigt för ingen var ute och klar att ingen är ute så sent på morgonen. Vi var ute en timme ute, då började vi se lite folk på väg till jobbet. När vi kom hem så  la vi oss, och somna till  kl 15,30.
................................................................................................................................................




Godmorgon

Coca cola

Nu sitter jag och min syrra och dricker cola, gott. Vi blev nästa träffade av raketer idag.

Föresten jag har en skit rolig sak att berätta för er. Idag skulle jag & Syrran beställa mat på macdonalds men så märkte vi att dörren var låst. Så jag tänkte fan heller, inte tänker vi gå hungriga på nyårsafton! Min syrra Alisa fick nog även jag så vi gick till drive stället där man beställer mat när man kör bil. Alla tittade konstigt på oss även de anställda på Macdonalds men vi var envisa som fan och stod kvar. Efter en stund var det vår tur att beställa. Vi övertalade en ful anställd att låta oss beställa och som vanligt fick vi som vi ville.

Men fan va sjukt det va när vi stod där alla trodde att vi var helt sinnessjuka hahahahahhahahha oh det va fan kul. Sedan började den gubben flörta med oss vi bara va fan liksom?

Vi hörs imorgon allihopa, ha en trevlig nyårsdag ♥
RSS 2.0