Fashion

Jag tog bilderna för att  jag hade sett dom någon stans!!!


Yeaaa syrran är här!!

japp japp syrran är här, men alla har inte än kommit. Som jag vet så kommer Alisas mamma lite senare för hon jobbar. Hema är det lungt efter som alla sover förutom jag och min lile bror :S. Men när alla är här och när alla har vaknat ska vi alla ha en skit stor fest där alla ska dansa och skratta XD



 Syrran <3<3 love yaaaa

Kare first love

 Kare first love som jag älskar den mangan serien. jag har inte än läst ut hela än men är på den sjunde boken, som jag än har inte hittat i biblioteket. 8,9,10 fins var är 7: an då . Grrrrrrr  kan inte vänta  längre XD






Ses imorgon Alisa XD

Idag sovde jag och Alisa till kl 14.00, vi la oss jätte sent igår kväll eftersom vi var hela dagen inne på blogget jätte kul :).



 Jag och Alisa åt lunch. efter det åkte hon hem. saknar henne men VI SES IMORGON ALISA <3<3
med hela familjen ska vi fira nytt år jippii  :P   

Tack Alisa

Nu är jag ny här i bloggvärlden. Jag pratade med min syrra alisa och hon har övertalat mig att börja blogga. Först tyckte jag att det lät trist men nu har jag verkligen inne i det. Så ni som vill prenumera på min blogg via bloglovin gör gärna det. Så att ni kan se när jag skriver nya inlägg:) Jag kan även prenumera på era bloggar det är alltid lika kul att se hur andra bloggar utvecklas.
Följ min blogg med bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Välkommen till min nya blogg!

Hej allihopa,

här på min nya blogg skriver jag om allt möjligt tex, mode, manga, anime och mina intressen. Jag gillar att skapa diskussioner och föra fram mina egna åsikter på ett tydligt sätt.

Hoppas att ni finer min blogg intressant,

Hugs&kisses
RSS 2.0