Vill ha The Sims 3

Måste bara ha dom!


Duma hiss

idag så jobbade jag och det var något som skrämde mig!!, den jävla duma hissen. Jag pillar på min mp3 plötsligt stanar hissen. ''vad är det som händer'' hissen börjar rör på sig igen '' ah vilken tur'' den stanar igen '' oHH SHIT :O''
den rör på sig igen och stanar. Jag blev rädd för jag trodde när som helst kommer hissen att ramla. Men kom ut levande usch!!, det var jobbigt.

Harry Potter och den flammande Bägaren

Jag kolla klart harry Potter filmen och sen var skit bra. Under filmen märkte jag att jag hade redan sett den, men ville se om den hehe. jag har inte sett alla hans filmer, bara den först, andra och den här. Hur många finns det att se??



Och så märkte jag från först början att Rober Pattinson va med, har sett honom förut i filmen men
han var inte lika berömd då som nu!!.

P.S man kan se att han är lite röd i kinderna :P, han tänker säker visste aldrig att Harry var så snygg ;)
'' Kollar djupt i hans ögon'' ''blink''

Shinee o Super Junior dansar till MJ

När jag är utråkad så söker jag alltid på youtube efter roliga video klipper. jag hitta en som jag tyckte att det var okej eller bra ( inte rolig). det är en musik video som två grupper Shinee & Super Junior som dansar till Michael Jackson.




Ej träffad, men Alisas pappa Ja!!

Okej nu var vi ute och fick en härlig ( för mig fina raketer men var skit rädd) eller nästan härlig upplevelse. Det var fel på en raket som dom andra andvände så ena råka flygg till och och träffade alisas pappa. Och jag som en fegis sprang därifrån för mitt liv. Hans byxor börja brinna lite, men det blev inga svåra skador. han sa att det kändes som om någon slängde en sten :O hehe skrattar inte för det är roligt. du skulle ha sett mig där men borta. hahahaha!!!!

Men nu är allt bra tack Gud. och sitter och äter tårta MUMSSS!!
Jag kom tillbaka helt glad och min mamma var helt förvånad varför är jag så glad sen sa jag ''vi ska äta tårta'' XD.
Sen börja hon att skratta hehe!!
RSS 2.0